Personal Training

 

Wat is personal coaching?

Sporten is bewegen maar bewegen is niet sporten. Bij personal coaching spelen we in op de noden van ieder individu. Ben je een ervaren atleet en heb je een plafond waar je al een hele tijd niet doorheen raakt? Of ben je een leek en heb je besloten om toch de stap te zetten naar een gezonde levensstijl om via deze weg meer energie te krijgen, sterker in het dagelijks leven te staan en terug de draad op te nemen? Personal coaching speelt in op wat u doelstelling is, wat wil jij bereiken en wil je hiervoor de nodige stappen ondernemen? Let’s do this together.

Hoe werken we?

Tijdens een doelgericht coachingstraject gedurende 3 maanden werken we samen aan u doelstelling. Tijdens een eerste kennismaking krijgen we een beeld van je algemene vitaliteit. Elk lichaam wordt immers gevormd door 6 domeinen:
-Slaap
-Beweging
-Voeding
-Ademhaling
-Stress
-immuunsysteem

De score op bovenstaande domeinen is verschillend bij iedereen. Naargelang u score werken we samen een haalbaar plan uit.

“gedurende de dag wil ik wel bewegen maar ik kan niet goed ademen, een constante druk op de borstkas nek-en schouderklachten treden steeds op als ik gedaan heb met sporten. Hoe is je ademhaling? Zowel in rust als tijdens je inspanning. Een hoge ademhaling zorgt immers voor een hoog cortisol gehalte waardoor je lichaam niet optimaal kan herstellen”

“Ik ben een krachtsporter en wat ik ook probeer: ik word niet sterker, kan dit? Hoe is het tempo in je oefeningen, wat zijn je zwakke schakels of andere missing links? Deze moeten zorgvuldig in kaart worden gebracht om je optimaal te laten presteren.”

“Ik ben een niet actief iemand maar weet niet wat het de laatste tijd is, ik sta ‘s ochtends op met spierpijn, overdag heb ik een opgeblazen gevoel en eczeemklachten? Is bewegen wel een goed idee? Of moet je eerst inspelen op het optimaliseren van je immuunsysteem waardoor je voedingsstoffen beter worden opgenomen en je lichaam zich beter gaat herstellen?…”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?