Personal Training

Recreatieve sporter.

Sport jij op recreatief niveau? Zet je graag de stap naar een nieuwe sportieve uitdaging, maar weet jij niet hoe je hieraan moet beginnen? Onze coaches helpen je graag verder met het uitstippelen van een persoonlijk en doelgericht bewegingsplan.

Atleet

Ben jij een atleet en wil je nog beter presteren? Wij houden rekening met alle aspecten van training om samen tot een hoger niveau te komen. Welke oefeningen zijn voor mij belang, is mijn houding juist, is het tempo van de oefening in functie van mijn doelstelling? Er zijn zoveel factoren die vaak over het hoofd worden gezien maar die belangrijk zijn om jou als atleet beter te laten presteren. Wij helpen je hier graag bij!

Medische conditie

Ik heb een operatie ondergaan, ik heb lichamelijke klachten en wil iets doen om terug fit en vitaal in het leven te staan. Ik wil mezelf terug sterker voelen en de draad weer oppikken. Ook met deze vragen kan je bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met lichamelijke klachten. Sterker nog wie weet zijn wij wel dé oplossing om u sneller van de blessure te verlossen.

Klik hier voor meer info

 

Klaar voor jouw eerste sportieve ervaring bij iGo4Fit?

Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek.