Voedingsbegeleiding

Ook bieden wij unieke voedingsbegeleiding aan. Coach Sander is gespecialiseerd in het geven van het juiste voedingsadvies. Back to basic. nDoor al de bewerkte voedingsmiddelen weten vele mensen niet meer wat gezonde voeding juist is. Vroeger hanteerde ze de term ‘je bent wat je eet’. Hier zijn wij niet volledig mee akkoord. Bij onze voedingsbegeleiding geldt ‘je bent wat je opneemt’. Bij de mensen die toch gezond eten wordt de voeding door een gevoelig maagdarmstelsel niet altijd opgenomen waardoor jouw lichaam niet de nodige bouwstoffen opneemt om zich optimaal te kunnen herstellen.

Voeding en lichamelijke klachten

Heb jij weleens last van maagzuur, slapeloze nachten, een opgeblazen gevoel of ben je volledig futloos na een maaltijd? Ook een aantal lichamelijke klachten o.a schouder-, nek-, rug- en knieklachten kunnen de oorzaak zijn van een slecht functionerend maagdarmstelsel.

Aarzel niet en vraag ons advies!

Voeding en afslanken

Vele mensen hebben al 1000 dingen geprobeerd om af te slanken, gevolg? ‘Ze houden geen dieet vol’. Bij Igo4fit veranderen we samen stap voor stap je levensstijl om zo een verandering te creëren die je nieuwe leven bepaald. Afslanken en een meer gespierd lichaam is een ideale mix van de juiste voeding in combinatie met de juiste training. Is jouw doel een sixpack creëren waar je altijd al van droomde? Vraag zeker ons advies!

 

Klaar voor jouw eerste sportieve ervaring bij iGo4Fit?

Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek.